• Personal Coaching van klacht naar kracht

Zeer betaalbare reïntegratiediensten voor MKB en Zorg

Tel: 06 – 51 23 84 13

Werknemer

Ik ben ziek of moet op zoek naar een nieuwe baan, hoe pak ik dat aan?

Wat voor werk moet ik dan nu gaan doen? Wil ik hier wel blijven? Trek ik dit nog wel, waar is mijn energie heen? Ga ik eindelijk een carrièrewending maken? Ben ik nog wel voldoende gemotiveerd? Wat wil ik eigenlijk? Dit zijn vragen waar je niet altijd alleen uit komt. Of zelfs niet alleen uit kunt komen. Maar dat is begrijpelijk, want het is zeker niet makkelijk. Als ervaren coach zijn we er om je de antwoorden laten vinden.

Gids naar jouw antwoord

Hebben we de antwoorden klaarliggen? Nee, maar we zorgen er wel voor dat je ze kunt vinden. Daarvoor bieden we afhankelijk van de persoonlijke behoefte en situatie een aantal diensten aan. Om doelgericht te zoeken naar het antwoord op jouw vraag.

Heeft de coach wel voldoende levenservaring dan wel ervaring als coach?

Nadat ik zelf tijdens mijn diensttijd arbeidsongeschikt werd bevonden ben ik naar het buitenland vertrokken en was ik meer dan 10 jaar cultureel rondreisleider in Azië en tevens een aantal jaren assistent cruisedirector op het Filipijnse cruiseschip. Al dat reizen heeft mij geleerd om mezelf aan te passen aan verschillende culturen en omstandigheden. Vrijwel niets is mij vreemd en ik ben letterlijk en figuurlijk van alle werelden thuis. Het begeleiden van honderden mensen geeft je ook een dosis mensenkennis maar eerlijk gezegd kunnen mensen mij nog steeds verassen!

Mijn carrièrewending richting coach

Na mijn terugkeer in Nederland ben ik na een baan bij de Gemeente en MKB Limburg uiteindelijk een nieuwe carrière begonnen als re-integratiecoach, jobcoach en startercoach. Hiertoe heb ik eerst een aantal specifieke opleidingen gevolgd aan de Saxion Hogeschool te Deventer en Arnhem-Nijmegen op gebied van Arbo, Verzuim en Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ook diverse masterclasses op het gebied van Burn-out & Stress, oncologische re-integratie alsmede psychosociale re-integratie en Mediation. Nog steeds volg ik elk jaar aanvullende masterclasses op Arbo & Verzuimgebied. Als Mediator ben ik ook goed in staat de jurische aspecten te overzien.

Wat voor coach ben je dan?

Dat hangt mede af van jouw vraag. Soms is er een behoefte aan een coach die helpt bij het opzetten van een bedrijf, of het oplossen van conflictsituaties. Of een coach die samen met jou op zoek gaat naar of jouw wensberoep of wat feitelijk nog mogelijk is. Je krijgt in elk geval ruime aandacht voor medische, mentale, sociale en emotionele events. Voordat we een traject samen ingaan is er eerst wederzijds een geheel vrijblijvende kennismaking. Men omschrijft mij als een innovatief organisator die vaak buiten de gewone paden treedt en met creatieve oplossingen komt. Waarbij de mens centraal staat. Mijn missie is dan ook een bijdrage te mogen leveren bij het ontdekken en benutten van talenten, passies en drijfveren van cliënten. Met als uiteindelijke doel passend werk dat energie en werkplezier geeft en vooral passend en duurzaam

Vestigingen

We werken met name via coachlocaties in geheel Limburg en Oost-Brabant zoals Venray, Venlo, Roermond, (neder)Weert, Geleen, Heerlen en Maastricht in de provincie Limburg.

In Oost-Brabant werken we vanuit Den Bosch, Eindhoven en Helmond. Ook kunnen we desgewenst bij jou aan huis komen als dat de voorkeur zou hebben.

Referenties

Er zijn een 60-tal referenties ter inzage. Enige referenties tref je hier aan.