• Personal Coaching van klacht naar kracht

Zeer betaalbare reïntegratiediensten voor MKB en Zorg

Tel: 06 – 51 23 84 13

Wie zijn wij:

regionale coachingspraktijk in Limburg en Oost-Brabant met een aantoonbare hoge klanttevredenheid

Welkom bij de Coachultant       

Onze Senior Coach tevens oprichter en eigenaar.

Hallo, ik ben Peter William Schreuders – oprichter en eigenaar van de Coachultant (www.coachultant.nl) en mede-initiatiefnemer voor de opstart van een landelijke organisatie voor oncologische re-integratie (www.bureaucenc.nl)

Vanuit mijn eigen ervaring begeleid ik mensen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen en aangepast of ander werk. Respect, aandacht en betrokkenheid zijn voor mij sleutelwoorden. En af en toe wat humor kan ook geen kwaad. Ik vind het belangrijk dat mensen vrij zijn om keuzes te maken en ik begeleid daar waar nodig is. Dat begint met goed te luisteren naar wat iemand wil, ook naar de woorden die niet worden gezegd.

Missie

Men omschrijft mij als een uiterst innovatief organisator die vaak buiten de gewone paden treedt en met creatieve oplossingen komt. Waarbij de mens centraal staat. Mijn missie is dan ook een bijdrage te mogen leveren bij het ontdekken en benutten van talenten, passies en drijfveren van cliënten. Met als uiteindelijke doel passend werk dat energie en werkplezier geeft en vooral passend en duurzaam is!

Onze praktijk

De Coachultant is een loopbaanadvies & re-integratiebureau in de regio Limburg en Oost-Brabant voor mensen die van baan willen veranderen. Die weer aan de slag willen na een periode van ziekte of vanuit een uitkering. Of even niet meer weten hoe nu verder, ook als er privéomstandigheden spelen. Voor werkgever en werknemer wil de Coachultant een partner zijn die zoekt naar win-win situaties als het gaat om ziekte, arbeidsongeschiktheid, of dreigend ontslag om welke reden dan ook.

De Coachultant is bewust een klein bedrijf.  Zo kunnen we flexibel zijn en persoonlijke aandacht geven: bij ons ben je geen nummer. De Coachultant was mede genomineerd tot “Coach van het jaar” en de coach heeft senioriteit en levenservaring bij uitstek.

Aandacht, betrokkenheid en respect

De Coachultant neemt de tijd om jouw situatie en achtergrond te inventariseren. We werken met open vizier en zijn down-to-earth: ervaringen delen en reflecteren waar nodig. Vanuit een positieve insteek en met respect. Want als jij weer blij kunt worden, beland je vanzelf op de goede weg. Uiteraard werken we op vertrouwensbasis.

Specialismes

Wij zijn met name gespecialiseerd in: psychosociale re-integratie, burn-out begeleiding, starter coaching en loopbaanadvisering. Ook zeer moeilijk plaatsbare werknemers, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en/of medische beperkingen, zijn bij ons in goede handen. Als aanvulling bieden wij EFT voor traumaverwerking en oncologische re-integratiebegeleiding vanwege de achtergrond als EFT-therapeut. Als mediator kan ik ook behulpzaam zijn als de achtergrond van ziekte een arbeidsconflict betreft.

Samenwerkingsverbanden

We werken al meer dan 20 jaar in opdracht van verzekeraars en Arbodiensten, MKB en zorginstellingen. Daarnaast zijn we partner van landelijke re-integratieburea’s zoals; Choice & Partners, de JongendeJong, Flow web alsmede Loopbaan Nederland.

Vestigingen

We werken met name via coachlocaties in geheel Limburg en Oost-Brabant zoals Venray, Venlo, Roermond, (neder)Weert, Geleen, Heerlen en Maastricht in de provincie Limburg.

In Oost-Brabant werken we vanuit Den Bosch, Eindhoven en Helmond. Ook kunnen we desgewenst aan huis komen als dat de voorkeur zou hebben.