• Personal Coaching van klacht naar kracht

Zeer betaalbare reïntegratiediensten voor MKB en Zorg

Tel: 06 – 51 23 84 13

Life coaching & Wandelend coachen

“De meerwaarde voor mij?
Er moest wat opgelost worden wat al langer dwars zat, de Coachultant creëerde eigenlijk gewoon de ruimte daarvoor die ik nodig had.”

Van onbalans naar balans

Wandelend Coachen

Helpt je meer inzicht te krijgen in jezelf

Je zit niet lekker in je vel op het werk en weet niet goed waar het aan ligt. Of hoe hiermee om te gaan. Misschien zit je met jezelf in de maag. Wandelend kom je sneller tot resultaten. Tussen hoge bomen, uitgestrekte weilanden, in de wind, kun je tot nieuwe inzichten komen.

Waarom werkt het? 

Als coach zijn we wel eens verbaasd hoe snel mensen tot resultaten komen. We denken dat het komt doordat je beweegt: dat heeft een gunstig effect op je hersenen. Maar er zijn wel meer redenen denkbaar. Als je naast elkaar wandelt, heb je minder oogcontact. Je kijkt elkaar natuurlijk af en toe wel aan, maar er is ruimte om na te denken en af te dwalen. Als je wandelt, zeg je eerder dingen die je niet gewend bent. Je bent weg uit je “normale” omgeving. Als er buiten een stilte valt, kijk je eens naar de natuur en hoor je vogels. Dan is een stilte niet drukkend, je bent omgeven door vrijheid.

Hoe vaak kan wandelend coachen plaatsvinden?

Soms maakt het deel uit van een re-integratie traject of outplacementtraject of als onderdeel van life coaching. Dan zal het wandelend coachen beperkt worden tot enkele keren. Het is ook mogelijk om meer keren wandelend te coachen. Je krijgt dan tijdens het wandelen diverse opdrachten of vragen voorgelegd. Aan jou de keuze !

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op: 06-51238413